h1

Video: Vägen från PL till Agile Coach

torsdag, 1 juli, 2010

Blev genom en av bloggarna jag följer tipsad om en fantastisk videopresentation av Lyssa Adkins. Om du har rollen som Scrum Master eller Agile Coach kommer du nog finna den mycket inspirerande och givande.

Lyssa Adkins släppte i Maj 2010 boken ”Coaching Agile Teams: A Companion for Scrum Masters, Agile Coaches and Project Managers in Transition”. Efter att ha kikat igenom presentationen (två gånger faktiskt) är detta en boken som ligger högst just nu på min att-läsa-lista.

.

.

The Road from Project Manager to Agile Coach

Del ett (ca 10 min):

.

Del två (ca 10):

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: