h1

Om mig själv

Jag bor tillsammans med min fru Therése Janlén Ressel i Stockholm. Jag är gammal lajvare, dvs. brukade en gång om året bege mig ut i skogen och delta i levande rollspel. Jag har själv varit projektledare för fyra lajvarrangemang varav det senaste, Kejsartemplet (läs mer här och här, se bilder här och här), gick av stapeln 2005 i närheten av Örebro. (En medeltids fantasystad med 100 hus byggdes upp och 500 deltagare gjorde den levde under fem dagar.) Jag tycker om öl och vin. Jag tycker om sällskapsspel och brädspel. En gång om året beger jag mig till medeltidsveckan i Visby. Jag gillar att lyssna på nya och kanske okända band på pubar och klubbar. Jag lärde mig segla sommaren 2008. Jag kan utan problem sjunga med i slumpvis vald Nick Cave låt. Jag har alltid varit insnöad på Astronomi och Kosmologi. Jag inomhusklättrar. Jag tycker om att resa (har de senaste åren varit till Dubai, Japan, Fuji, Nya Zeeland, Hong Kong, Mumbai Indien, klättrat i raviner i Frankrike, mm). Jag är ateist. Jag spelar så mycket dataspel och ser på så mycket film jag hinner. Jag skriver på en bok tillsammans med kollegorna på Crisp – Toolbox for the Agile Coach. Skriver en blogg där vi särskådar agila myter med vänner.

Hej!

Annons
%d bloggare gillar detta: