h1

Om mig som konsult

Agil Coach på Crisp

I maj 2012 började jag som agil coach och lärare på Crisp. Vi är ett stockholmsbaserat konsultföretag som är erkänt duktiga inom agil utveckling och coachning, samt kända för våra kurser.

I och med att jag började på Crisp startade jag mitt eget aktiebolag. Alla konsulter på Crisp driver eget företag. Crisp fungerar som vårt hem och vårt gemensamma ansikte utåt.

Sedan några år tillbaka jobbar jag som agile coach åt företag och organisationer där jag hjälper ledare, ledning och team bli effektivare och skapa mera värde genom att minska byråkrati, fokusera på kundvärde och kundfeedback, katalysera förändring och maxa lärande. Jag håller också ofta kurser ger seminarier om agile, lean, scrum, kanban, agil testning, agilt ledarskap och agil hr/kultur.

Sedan mars 2013 jobbar jag som agil coach på Spotify. Där jobbar jag med att coacha några team på en avdelning samt ledarna och cheferna kring de teamen.

.

Historik

Efter universitetet, november 1999, började på Sogeti (då Cap Gemini) där jag blev kvar 12,5 år. Jag hann avverka tredje kontor. Började min anställning i Örebro, flyttade till Göteborg i februari 2006 och i februari 2009 stationerad jag mig i Stockholm.

Från 2006 började jag bygga erfarenhet av att arbeta i Agila utvecklingsprojekt – både som Scrum Coach, Scrum Master, utvecklare, testare och testledare. Jag delaktog i både små och stora mjukvaruutvecklingsprojekt. Det största projektet (på Siemens Medical) inkluderade strax över tusen deltagare från fem olika fem länder.

Jag var driver för Sogetis kompetensområde kring agila utvecklingsmetoder och hjälpte till med Sogetis agila satsning i Sverige och drev det tillsammans med övriga eldsjälar och experter inom Sogeti. Jag höll (och håller fortfarande) frekvent seminarier och föreläsningar om Scrum och Agila utvecklingsmetoder. Jag höll också en mängd två-dagars Scrum-utbildningar, både interna på Sogeti och för kunder.

Under mina sista två år var jag teamchef för Sogetis Stockholmsteam – ”Agil testning och testautomatisering” och hade personalansvar för cirka 20 konsulter.

Annons
%d bloggare gillar detta: