h1

Flitig värre = Nyhetsbrev och Scrum-kurs-utkast

måndag, 8 mars, 2010

Verkar vara inne i ett stimm av flitighet just nu. Bara tacka och ta emot så länge det varar.

Under eftermiddagen idag lyckades jag få iväg ett sedan länge försenat nyhetsbrev till Sogetis nätverket för agila utvecklingsmetoder (för vilket jag är driver för). Skyller uteblivet fokus på högt tempo i uppdraget, kvällskurser och seminarier, samt en touch med utbrändhet i höstas. Men det kändes dock härligt att återigen pumpa energi i den riktningen också. Nästa steg blir att planera och bjuda in till möte.

Under kvällen lyckades jag också få till ett utkast till ramen för en ny Scrum kurs som riktar sig till beställare och mottagare av Scrum-projekt. Alltid lika klura att försöka summera något på få meningar men jag tror det blir bra. Berättar mera när arbetet kommit längre.

Vem var det som sa att morgonstund har guld i mun?

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: