h1

TV4:s långa resa mot Scrum

onsdag, 24 november, 2010

När TV4:s utvecklingsavdelning kom fram till att de behövde lära sig jobba mera strukturerat och mera effektivt, både internt men även mot sina beställare, vände de sina blickar mot Scrum. Men de lockades inte av agile coacher eller kurser och var inte heller speciellt förtjusta av tanken att lägga till massa tidskrävande Scrum-möten till sin redan stressade vardag.

Magnus Rimbark berättar på tv4:s utvecklingsblogg http.tv4.se hur de gradvis införde förändringar och stegvis lade till element av Scrum. Väldigt spännande och lärorik läsning om hur man kan ta den långa (och på sätt och vis kanske bättre) vägen till en agil utvecklingsprocess som växer fram på ett naturligt sätt, varje steg född ur en frustration och en vilja att bli bättre.

Klart rekommenderad läsning!

.
Läs blogginlägget: Hur vi fick (hygglig) ordning
.
.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: