h1

Back in business

måndag, 16 augusti, 2010

Så var semestern över för denna gång och verkligeheten gör sig effektivt påmind. Första dagen på jobbet efter fem veckors ledighet är alltid lika förvirrad.

Medeltidsveckan i Visby fick bli semesterns final. Fantastiska dagar med sol, vänner, sång, gyckel, galenskaper och sena nätter. Smälter fortfarande minnen från veckan som varit, samtidigt som jag försöker komma ihåg vad det var man egentligen gjorde här på jobbet. Mailen har gåtts igenom, workshoppar och möten har bokats, en ny sprint börjar imorgon och nya seminarier förbereds.

Trixarnas fantastiska eldshow i Visby (Nordengravar) 2010-08-11

.

Det kommer nog dock dröja tills imorgon innan jag är helt med i gemet igen och fångat upp alla bollar som var i luften innan sommaren började. En boll som nu åter är i luften iallafall är ”Den Scrummande Konsulten”!

Nu kör vi! 🙂

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: