h1

Premiär för ny kurs på Crisp! Agil Testning och Den Agila Testaren, 14-15 April

söndag, 23 mars, 2014

Den 14-15 April ger jag och Crisp kollegan Alexander Tarnowski kursen “Agil Testning och Den Agila Testaren”. Strax över tre veckor kvar till premiären. Att det är preminär för mig och Alexander som publika kurslärare i Crisps lokaler gör det också extra skoj och spännande.

Vi har båda hållt kurser och föreläst om agil testning, testautomatisering, test driven utveckling, m.m. många gånger, men detta är första gången vi gör det tillsammans. Då vi kommer från olika bakgrunder och bär med oss olika vinklar har vi lyckats skapa ett grymt och dynamiskt innehåll. Det känns skoj att kunna diskutera både inifrån och ut, och tvärt om.

Att både kunna diskutera på bredd och djup tror jag gör att vi sticker ut om man jämför vad andra kurshållare kan erbjuda. Jag har kanske primärt jobbat med agil testning från ett team-, process- och coachperspektiv. Alexander skriver just nu på boken “Developer Testing”, en bok som vänder sig till utvecklaren och beskriver varför kodens testbarhet ska vara det viktigaste principen och hur utvecklandet ska anpassas därefter. (Boken finns redan nu på LeanPub: https://leanpub.com/developer_testing)

Kursens upplägg är deltagardrivet och upplevelsebaserat enligt tekniker och metoder från “Training from the Back of the Room”. Det ska bli riktigt skoj då sådana kurser alltid blir mera interaktiva, deltagarna mera engagerade och kursdeltagarna (inte lärarna) placeras i centrum.

.

Artikel på TestZonen.se

För att ge exempel på hur det kan se ut när ett helt team äger och tar ansvar för kvalitet rekommenderar jag denna blogg på TestZonen från Alexander (som publicerades under konferensen TZ14): http://www.testzonen.se/?p=5424.

20140320_120930

.

.
Agil Testning & Den Agila Testaren
14-15 April, Stockholm

Vill du veta mera om kursen, och anmäla dig? Klicka här:
http://www.crisp.se/kurser/agil-testning-och-den-agila-testaren-14-15-april-2014

Vi har Early Bird rabatt fram till och med 28:e mars. Än finns det platser kvar så det är bara att hugga 🙂
.

Lämna en kommentar