h1

Crisp Hack Summit 2012 är igång!

fredag, 7 september, 2012

Varje år bokar vi in oss på en kursgård och hackar loss under två dygn. Just nu sitter 15 vassa utvecklare runtomkring mig och bygger på allehanda spännande projekt eller laborerar med nya spännande tekniker. Detta är första gången jag själv är med, men det här kommer bli roligt!

Efter morgonfikat och tjenare-hej-snacket gick vi laget runt och presenterade vilket projekt var och en tänkt ägna sig åt. Kl 17 är det dags för första demon. När genomgången var över och agendan för dagen satt fylldes strax rummet av tystnad och tangentbordssmatter.

Själv har jag som plan att laborera med Android app-utveckling under dagen. Har fastnat i massa annat pyssel hittills (bland annat att skriva detta blogginlägg), men jag kanske kommer igång efter lunchen.

Steg ett blir såklart att förstå hur och varför min första ”Hello World” app faktiskt dök upp och kördes i min telefon efter att ha följt android-app-dev-for-dummies instruktionen jag hittade på nätet. Steg 2 blir att klura ut vilken app jag ska försöka mig på att bygga…

Önska mig lycka till!

Eller kanske inte… Kommer jag igång känns detta som en större tidsfälla att falla i än Minecraft. Risken finns att jag hittar en ny passion och gräver ner mig helt 🙂

Lämna en kommentar